trampolinslodder.blogg.se

Vi är två tjejer som sköter denna blogg som har i mål att gå ner 15kg var.

Kväll

Kategori: Emmzor

Tja
 
Nu har lilla ja tränat på friskis och svettis. Nu ska jag hem och göra mig en redig lchf tacogratäng!!!! Awesome!
 
 
Kung!
Emmzor

Bella här!

Kategori: Bella

Tänkte slänga in en sportig bild på mig själv!
Idag har jag varit onyttig och ätit choklad men vet ni vad? Nyttigheten börjar inte än! Haha!
Ok xoxo

 

 

 

ÄLskar LCHF

Kategori: Emmzor

Godmorgon! 
 
Idag kan man säga att jag vaknade på rätt sida! och jag tänkte bara för skojsskull hoppa på vågen bara för att det är så spännande när man håller på och försöker minska i vikt och idag så vägde jag 2kg mindre än vad jag gjorde när jag började med LCHF!!!! Vilket var den 25December... idag är det? öh 27... 2 fucking kg på 2 ynka dagar`?!
I lööw LCHF! 
 
 
Ska käka frulle nu.
 
Kung!
Emmzor

hej

Kategori: Bella

Bella här och jag tänkte berätta lite om  mina mål och planer.
Jag  väger  just nu   70 kilo och jag vill gå ner till 55 kilo. Eftersom jag är väldigt kort crika 1.55 för att vara exakt så ska jag normalt väga runt 55-60 kilo det är ju uppenbar att jag är överviktig och ja  drömmen är ju 55 kilo som sagt.
För att nå mitt mål tänker jag äta nyttig, Inga onyttigheter som chips,läsk och godis = Saker som innehåller mycket kolhydrater eller socker. Även träna 6 gånger i veckan.  Jag fick i jul klapp pressent kort på centralbadet så ska börja simma nu när skolan börjar. 
Jag har lagt up det så här: 
Måndag är en  dag som jag kan välja dansa omrking en timme eller inte beror på om jag är för trött eller inte. Om jag  inte gör det på måndag så gör jag det på fredag istället vilket gör måndag till min vilodag. Men gör jag  det på måndag blir fredag  min vilodag ser ni? 
 
Måndag - vilodag/ dans 
Tisdag - Simma 
Onsdag - Gym 
Torsdag -Simma 
Fredag vilodag/ dans
Lördag - Springa
Söndag- Springa
 
Så jag har bestämt mig för att verkligen genomföra det här nu! 
Tänk att ha kläder som sitter snyggt och  inte känna sig fet hela tiden. 
Att Emmzor och jag nu sätter igång detta projekt är precis det sparken jag behövde jag är posetiv till att vi kommer klara av detta tillsammans. 
 
 
xoxo // Bella 

Om mig!

Kategori: Emmzor

Tjena tjena! 
 
 
 
Jag tänker inte skylta med mitt riktiga namn så på bloggen tänker jag kalla mig för Emmzor vilket jag blir kallar irl också ibland! 
 
Jag och Bella har ju bestämt att starta en blogg tillsammans för att vi går dag ut och dag in i skolan och bara är allmänt bittra över hur tjocka vi är eller så går vi och drömmer om en saftig chokladtårta! SKÄMS!
 
Jag har precis börjat med LCHF och ska skaffa gymkort på friskis snart. Eftersom jag går i gymnasiet och bor på landet så har jag inte direkt tiden att dra till gymmet när jag känner för det men jag SKA träna på något visa minst 2-3 gånger i veckan.
 
Mitt mål är:
Vikt 75kg
 
Det är alltså 15kg, lycka till? TACK SOM FAN! Jag är så jävla peppad på att vara snygg sommaren 2013 så detta kommer gå galant. Och med Bella vid min sida så kommer jag alltid ha en spark i ärslet när jag behöver!
 
 
 
Kung!
Emmzor
 
 
 

Lite om oss

Kategori: Allmänt

Vi som äger bloggen heter Bella och Emmzor vi går i andra ring i gymnasiet.
Båda två har i nyårs löfte att gå ner 15 kilo på ett halv år eller mer. Därför vi startade vi denna blogg för att ( förhoppnings viss ) skriva om våran nyttiga kost och dagliga träning. Såklart hoppas vi på framsteg och dom ska vi visa upp här även om det blir bakslag vilket vi inte hoppas på! Men bloggen är inte bara mat och träning det kommer även handla om våra liv och roliga stunder med oss.Bloggen kommer vara fylld med vad vi äter, vad vi tränar och våra tankar om saker och ting. Vi hoppas såklart på läsare men det är även för våran egen skull att vi skriver ner våran kost och träning 

Det var nog om oss nu  ha det bra framtida läsare 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.